fbpx

Namještaj po mjeri koji radimo lako može stići i u Šibenik i upotpuniti vaš interijer i apartman. Bez obzira je li želite urediti svoj dom ili tražite inspiraciju za vilu za iznajmljivanje, na pravom ste mjestu. U današnjem članku zajedno ćemo istražiti posljednji apartman koji smo uređivali. Ovaj moderni interijer idealan je primjer kako i sami namještaj po mjeri možete uključiti u vaše uređenje i poslati u Šibenik.

Šarac Bela je tim koji se već dugi niz godina bavi izradom i transportom te instalacijom namještaja. Biranjem naše ekspertize ne trebate se brinuti o tome kako će se namještaj uklopiti. Možete samo odrediti stil u kojem želite raditi dizajn, kao i istaknuti svoje želje. Svim ostalim stavkama će se brinuti naš uhodan tim. Kad se pitate odakle početi, dobra je ideja pronaći inspiraciju u drugim interijerima. Kroz njihove primjere ćete lakše odlučiti što vam se sviđa, a što ne. Uz to moći ćete izbjeći i neke greške u uređenju interijera, kao i lakše se odlučiti na određenje kombinacije boja. Radi toga namještaj po mjeri koji želite naručiti u Šibenik lako možete naručiti u našoj radionici u Bosni i Hercegovini.

U nastavku vam donosimo fotografije kao i savjete za uređenje svake prostorije. Ovako ćete moći računati na najbolji namještaj po mjeri koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer i pretvoriti ga u dom.

Kakav namještaj po mjeri birati za kuhinje?

U interijeru koji je opremao Šarac Bela tim imamo savršen primjer blok kuhinje s kuhinjskim otokom. Ovo je izgled kuhinje koji će se savršeno uklopiti kad nemate previše prostora, a ipak želite iskoristiti sav njegov potencijal. Tako su ormarići koji sežu gotovo do stropa idealni za pospremanje mnoštva stvari. S druge strane, otvorene police i dekorativni elementi upotpunjuju izgled ove kuhinje dajući joj na karakteru. Pored bijele kuhinje, u ovom uređenju dodalo se i smeđih te crnih nijansi koje su stvorile idealan kontrast. Kuhinja koja ima drvene detalje, ali i radnu ploču visokog sjaja neočekivan su spoj koji definitivno funkcionira. Još bismo nadodali da za svoj namještaj po mjeri koji dolazi za Šibenik uzmete u obzir i barske stolice ako želite da je kuhinja ujedno i trpezarija.

namjestaj po mjeri

Namještaj po mjeri za grad Šibenik može biti savršeno prilagođen morskoj temi

Ova spavaća soba s pogledom na more idealna je oda umirujućem uređenju interijera. Kombinacija smeđih nijansi uz uvijek klasičnu bijelu odaju staložen i elegantan dojam. Crni otvori pružaju dašak luksuza koji možete uvijek očekivati kad je u pitanju i Šarac Bela namještaj po mjeri. Biljka je ta koja uspijeva unijeti živost u prostor zajedno sa fluidnim lusterom rađenim od ratana.

Radni stol sa ugodnom bijelom stolicom čine savršeno mjesto za rad tijekom dana. Tik uz prozor, ovo radno mjesto prihvaća mnoštvo dnevnog svjetla, a ujedno kreira savršen maleni inspirativni kutak. Brzo će vam se svidjeti i ugradbena svjetla koja možete primjetiti uz sami strop. Ovakav luksuzni dodatak pomaže u stvaranju posebne atmosfere i unosi dodatni šarm u prostor.

Drveni ormari koji sežu do stropa idealna su ideja kad nemate mnogo prostora na raspolaganju. Ovako ćete najbolje rasporediti svoju odjeću, ali i osigurati da imate dovoljno mjesta za skladištenje svih potrebnih stvari. Upravo je ta važna kategorija koju trebate imati na umu kada tražite namještaj po mjeri za dostavu u Šibenik.

Trpezarija se lako može odvojiti uz zid s prolazima

Ovaj trik kako odvojiti jedan veći prostor u nekoliko vizualno odijeljenih prostorija ćete htjeti iskoristiti. Ideja se krije u konstruiranju i dizajniranju zida koji će omogućiti prohodnost. No, uz prolaze, ovaj zid služi kao vizualna pregrada između prostorija.

Ovo rješenje ćete htjeti iskoristiti i za svoj interijer kada namještaj po mjeri želite naručiti u Šibenik. Ideja je omogućiti da prostor diše, a da pritom jasno možete vidjeti namjenu svake prostorije. Ovdje je prostor također kvalitetno iskorišten sa ovalnim stolom. On može obuhvatiti puno više stolica čime možete ugostiti ljude bez straha da neće biti dovoljno prostora za sjedenje. Stolice sa ratan naslonom i sjedištem upotpunjuju skandinavski doživljaj morske teme pri uređenju.

namještaj po mjeri Šibenik

Tko kaže da dnevni boravak ne može imati dva kauča?

Ako tražite inspiraciju za nešto drugačije uređenje dnevnog boravka – na pravom ste mjestu. Izbor dva nasuprotna kauča omogućava vam stvaranje većeg broja mjesta za sjedenje. Uz to, ovako posloženi kauči stvaraju boju konverzaciju sa svima uključenima i idealni su za druženja. Okrugli stol u sredini savršeno unosi kontrast svojom bijelom bojom. Prirodna svjetlost koja obasjava ovaj dnevni boravak prednost je koju ćete htjeti prenijeti što više i na uređenje vlastitog apartmana.

Savršen balans svih elemenata i boja postignut je korištenjem palete. U ovoj dominira siva uz primjese smeđe, zelene i crne. Ovaj miks boja odaje moderan, luksuzan i dotjeran dojam koji čini da prostor izgleda dizajnerski. Ovu paletu boja htjet ćete posuditi za uređenje i vlastitog interijera.

namještaj po mjeri Šibenik

Za luksuzan eksterijer potreban vam je najbolji namještaj po mjeri koji možete naručiti u Šibenik

Ovaj pogled nešto je uz što bismo rado počinjali i završavali svaki dan. Ako i sami želite učiniti svoj eksterijer što prijatnijim mjestom za odmor, dobro je uložiti u kvalitetan namještaj po mjeri. Pri tom je važno obratiti pažnju na činjenicu da je namještaj prilagođen za eksterne uvjete.

Uz to, bitno je da vaš namještaj po mjeri odgovara stilu koji preferirate. Drveni namještaj može biti idealan odabir za natkrivene balkone. Zbog svog izgleda i boje savršeno komplimentira kulisu mora i čini uređenje prirodnijim i toplijim. Ako imate na raspolaganju veliki balkon možete ga iskoristiti za opremanje vanjske trpezarije. Tako ćete moći uživati u ovom pogledu tijekom zajedničkog doručka, ručka ili večere.

Vaša terasa može biti i idealno mjesto za večernje opuštanje. Stvaranjem mnoštva ugodnih mjesta za izležavanje stvarate mirnu i opuštenu oazu kojoj ćete se veseliti baš svakog dana. Luksuzan ugođaj ovom uređenju pružaju blago smeđe nijanse, drveni stol, kao i odabir prostirke.

Malena spavaća soba? Nije problem.

Želite da vaša mala spavaća soba ima i bračni krevet i ormar, a čini se kao da je to teško izvedivo? Namještaj po mjeri koji biste naručili u Šibenik savršeno odgovara na ovaj izazov. S obzirom na prilagođene dimenzije, u svoje prostorije možete dodati namještaj koji će se odlično prilagoditi. Nećete trebati raditi prevelike kompromise i uz dobro planiranje moći ćete osigurati da se većina vaših želja za uređenje ostvare.

namještaj po mjeri Šibenik

Tako smo pri uređenju ove spavaće sobe imali na umu savršen spoj minimalizma i skandinavskog uređenja. Smeđim nijansama unijeli smo cozy i opušteni ugođaj. Tapecirano uzglavlje u kombinaciji sa posteljinom i zavjesama dodatno unosi toplinu. Pored toga, direktni pogled na more čini doživljaj same sobe izuzetno posebnim.

Ormar po mjeri savršeno se uklopio u ovaj neobični kutak i time omogućio dobro iskorištavanje prostora. Visoki ormari stvaraju dovoljno mjesta za skladištenje i doprinose ukupnom doživljaju uređenja interijera.

Još jedna spavaća soba ovog apartmana dokazuje da materijali također mogu napraviti veliku razliku. Iznad uzglavlja ove sobe posebnost uređenju donose posebne pločice sa visokim sjajem. Uporabom lampi sa obje strane kreveta stvara se uređenost, odmjerenost i dašak luksuza. Pored toga, ista paleta boja koja se proteže kroz cijeli stan jednako dobro funkcionira u sobi. Uređenje ove prostorije gotovo da vas poziva na odmor i opuštanje.

namještaj po mjeri Šibenik

Šarac Bela Namještaj po Mjeri

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

Kad je u pitanju namještaj po mjeri, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts