fbpx

Namještaj po mjeri može imati i Makarska. Zahvaljujući sjajnoj izradi i vrhunskoj instalaciji Šarac Bela može dostaviti svoj namještaj i na vašu adresu. Tako uz vrhunsku uslugu ne trebate brinuti o detaljima, samo trebate razmisliti kakvo uređenje želite. Kako biste najbolje realizirali svoje ideje i pretvorili ih u magičan namještaj, potrebno je pripaziti na par detalja.

Za početak, osvrnite se na prostor. Kvadratura svake prostorije, kao i visina zidova i izloženost dnevnom svjetlu mogu vam mnogo otkriti. Tako ćete u domovima u kojima nemate mnogo prostora i svjetlosti birate mnogo bijele za osjećaj otvorenosti. S druge strane, prostorije koje su velike, prostrane i svjetle dozvolit će mnoštvo eksperimentiranja. Uz to, idealno je provjeriti i kakav razmještaj želite za svoj namještaj po mjeri u gradu kao što je Makarska. Ako je ovo apartman, prioritet ćete dati na uređenju spavaće sobe i mjesta za odmaranje. S druge strane ako je riječ o vili za iznajmljivanje, imate opciju složiti svaku sobu na sličan način ovisno o orijentaciji sobe.

Kada razmišljate o uređenju, izuzetno je važno odabrati i stil. On će dalje pomoći odlučiti koje boje, materijale i komade namještaja birati. Tako će vam izuzetno pomoći kad je u pitanju namještaj po mjeri koji želite da dobije Makarska rivijera i vaš stan. Od tapeciranog namještaja do drvenog namještaja, mnoštvo je izbora koji možete napraviti. Zato je izuzetno važno da unaprijed definirate kojem stilu se najviše želite prikloniti.

Kako biste znali detaljnije što vam može pomoći da izaberete namještaj po mjeri, prelistajte savjete dalje.

Namještaj po Mjeri za Makarska Interijer – Što je Potrebno Interijeru na Moru?

Prije nego započnete korak opremanja doma, važno je odabrati dobar namještaj. U tome vam može pomoći ovakav vodič koji se bazira na savjetima opremanja doma na moru. Bez obzira je li riječ o interijeru u kojem ćete vi živjeti ili onom za iznajmljivanje, ovi savjeti bit će korisni.

1 – Razmislite o svrsi

Svaki komad namještaja uz svoju estetsku ulogu ima i mnoštvo funkcionalnosti. Kauč po mjeri uz lijep izgleda i ulogu centra u prostoriji mora biti dovoljno velik za sve ukućane i par gostiju. Pored toga, bitno je da je rađen od materijala koji se lako održava i koji se neće uništiti nakon samo godinu dana. Kako je to mjesto za odmor od iznimne je važnosti i njegova udobnost. A uz sve ovo, neki će s obzirom na veličinu prostora poželjeti da njihov kauč po mjeri ima i dodatno mjesto ispod za skladištenje. Prije nego odaberete svoj kauč, bez obzira je li kutna garnitura ili jednostavni kauč, potrebno je da prije svega ispuni svoju svrhu, a zatim estetsku ulogu.

Na odabir kauča pored svega navedenog utječe i broj ukućana, kao i činjenica je li imate malenu djecu i ljubimce. U onim domovima u kojima imate ljubimce i malu djecu, šansa da se vaš kauč uprlja je zaista velika. Radi toga se trebate više okrenuti materijalima koji se lakše održavaju i tamnijim bojama.

greške u uređenju spavaće sobe
Uređenje spavaće sobe u Šarac Bela potpisu

Ovo je napravljena analiza samo na osnovu dnevnog boravka i kauča po mjeri. No, ovo možete napravit za svaku prostoriju. Najljepše ćete se osjećati u onom prostoru u kojem su vaša estetika i funkcionalnost doma savršeno pomireni. Pokušajte se što više približiti tom balansu.

2 – Prostor i stil trebaju funkcionirati kao jedno

Jednom kad se upoznate s prostorom vrijeme je za ekstenzivno mjerenje svih detalja. Od toga gdje dolazi vaš namještaj do toga koliko prostora imate za detalje, važan korak je uistinu mjerenje. S pravilnim dimenzijama na korak ste do idealno uređenog prostora u kojem se svaki detalj uklapa.

Obratite pažnju na to koliko će se stil uređenja koji ste zamislili uklopiti u vaš prostor. Ako je prostor za kuhinju mali, je li zaista stane u nju i kuhinjski otok koji ste priželjkivali? Pored toga, možda ćete trebati odabrati je li radije želite veliki ormar za skladištenje stvari ili bračni krevet u spavaćoj sobi.

Kada mjerite svoj prostor, potrebno je izmjeriti dužinu, visinu i dubinu prostora. Pri tom je važno uzeti u obzir i sve druge elemente kao što su vrata, stupovi, prozori, radijatori, utičnice i druge stavke koje značajno utječu na pozicioniranje za namještaj po mjeri koji stiže u grad na obali kao što je Makarska.

namještaj po mjeri Makarska

Ako niste sigurni kako urediti vaš dom i pomiriti funkcionalnosti sa estetikom, u tome vam značajno može pomoći i 3D vizualizacija. Ovaj model prikaza interijera omogućava vam da kroz 3D crtež dobijete dojam o uređenju vašeg prostora. Na svom kompjuteru možete lako predočiti kako će vaš interijer izgledati uz sve detalje koje ste priželjkivali. A ono najbolje, uz samo par poteza mišem možete pomaknuti, ukloniti i dodati detalje kako biste uvidjeli kako se uklapaju. Ovakav način predočenja interijera postaje sve češći alat u svijetu interijera. Njegova korisnost nešto je čemu se priklanjaju mnogi, a izuzetno je korisno i kad imate vile s mnogo apartmana. Ova inicijalna investicija može vam spriječiti mnoštvo glavobolja kasnije, a i vizualizacija može ubrzati procese i odluke oko uređenja.

3 – Plan i budžet naredni su korak za namještaj po mjeri koji će dobiti Makarska

Prije samog opremanja doma mnogo je važno biti realan za svoj budžet. Osim što će on odrediti kvalitetu i količinu, diktirat će i realne okvire odabira materijala i kvalitetu izvršenja zadatka opremanja. Tako ćete pri investiranju, radije htjeti birati najkvalitetniji namještaj koji će izdržati test vremena. Materijali i boje koje bira Šarac Bela namještaj po mjeri napravljeni su da traju. Osim što su kreirani dizajnerski komadi namještaja oni koji će vam biti vjerni godinama bez ogrebotine, oni se ujedno savršeno prilagođavaju dimenzijama.

Vaš Makarska apartman zaslužuje namještaj po mjeri koji će se uklopiti u svaki kutak. Tako funkcionalnost, stil i kvaliteta mogu postati dio plana vašeg uređenja interijera.

namještaj po mjeri Makarska

Potrebno je da budete realni sa svojim budžetom i vremenskim rokovima za izvršenje kako biste bili sigurni u realizaciju. Za sve stavke se trebaju pobrinuti vaši izvršitelji s kojima trebate napraviti razgovor o vašim očekivanjima i standardima. Kada sa svima podijelite svoj plan, potrebno je pripaziti i da se sve stavke plana izvršavaju. Dio plana trebala bi biti i konzultacija sa izvođačima radova oko toga koje su građevinske regulative. Ovo je korak koji može djelovati zamorno, no izuzetno je važan za pravilnu izvedbu svih stavki uređenja.

4 – Materijali i boje zabavan su faktor koji mnogo znači

Već smo spomenuli iznad kako vaš stil treba biti estetski privlačan, ali i funkcionalan. Sad se više baziramo na estetski dio uređenja interijera. Kad birate što će vaš interijer imati, potrebno je ispuniti i neke estetske zamisli koje ste imali za svoje uređenje. Od toga da želite veliki luster u središtu dnevnog boravka do toga da vam je važno da imate prostor za odmaranje na balkonu, ovo su stavke koje je bitno komunicirati i uključiti u plan.

Kada se dogovorite oko funkcionalnosti, estetski dio uređenja postat će zabavni zadatak koji vam pomaže da odlučite između bijele kuhinje ili zelene kuhinje. Također, pomoći će vam kako urediti dječju sobu ili potkrovlje. Uživajte u ovom procesu i pokušajte utkati što više vašeg osobnog stila. Tako ćete stvoriti dom u koji ćete se rado vraćati ili kreirati apartman za iznajmljivanje u kojem će se svi osjećati kao doma.

Šarac Bela Namještaj po Mjeri

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

Uređenje apartmana u Šarac Bela potpisu

Kad je u pitanju namještaj po mjeri, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts