fbpx

Namještaj po Mjeri: Klinike i Ordinacije

Namještaj po mjeri za klinike i ordinacije odličan je odabir za sva uređenja. Ovim izborom možete garantirano najbolje iskoristiti prostor. Odabirom kvalitetnog namještaja možete dodatno oslikati profesionalnost vašeg posla. Uz to, možete ostvariti sve dizajn zamisli koje ste imali na umu. Nećete morati raditi kompromis kad je u pitanju funkcionalnost i estetika. Ono najvažnije, namještaj po mjeri se savršeno uklapa i u standarde za uređenje klinike i ordinacije. Sa dizajnerom interijera možete uraditi savršeno uređenje koje će odgovoriti na sve potrebe vašeg posla, a da pritom imate namještaj koji će odoljeti testu vremena.

Osim što namještaj po mjeri treba biti funkcionalan i estetičan, važno je da bude udoban. U ovom prostoru ćete imati klijente i raditi svakodnevno, bitno je da se i vi i oni osjećaju dobro. Kako biste osigurali maksimalnu udobnost važno je birati namještaj koji je rađen od najkvalitetnijih materijala. Također, bitno je imati na na umu ergonomsku ulogu svakog komada namještaja. Za to je najbolje okrenuti se dobavljaču od povjerenja. Najiskusniji proizvođači namještaja će moći iznijeti projekt s kojim ćete biti zadovoljni i godinama unaprijed.

Važno je u svakom pacijentu, posjetitelju i klijentu probuditi osjećaj sigurnosti i smirenosti. Dizajn uređenja može izuzetno utjecati na to, pa ćete samim time htjeti pripaziti i na boje koje birate za namještaj po mjeri za klinike i ordinacije.

Kako biste znali što je sve neophodno i važno za uređenje vašeg prostora, u nastavku se naslanjamo detaljnije na ovu temu. Preći ćemo sve značajke koje će vam pomoći napraviti ispravan odabir i najbolje uređenje za vašu kliniku, ordinaciju ili čak beauty studio.

Namještaj po Mjeri – Medicinska Klinika

Uz sve navedeno, za održavanje svake klinike od velike je važnosti i otpornost materijala. Kako biste bili sigurni da će vaša klinika ili ordinacija biti uvijek čista, dezinficirana i u skladu sa svim zdravstvenim uvjetima, namještaj po mjeri također može odgovoriti na ove potrebe. Intenzivna uporaba svih materijala može vas motivirati da češće birate materijale koji su glatki i bez puno nabora kako biste spriječili nakupljanje bakterija.

Na što obratiti pažnju?

Stvaranje pozitivnog okruženja bitno je za samu osobu koja radi u klinici. Funkcionalnost uređenja odlikovat će se u tome s kojom lakoćom doktor ili osoba koja radi u klinici može raditi svoj posao. Sve stvari potrebne za rad trebaju biti pravilno organizirane i imati svoje mjesto. Za to su idealni specijalizirani kabineti sa ladicama i posebnim odjeljcima. Organizacija će biti od velike važnosti za svaku ordinaciju.

Osim što je važan dio uređenja na mjestu gdje se odvija bilo kakav zahvat, i vaša čekaonica ili recepcija trebaju biti odraz cijele klinike. U čekaonici osigurajte dovoljno sjedećih mjesta i stolica koje su udobne. Uređenje koje uključuje pogled prema prirodi i časopise s kojima će vrijeme brže proći pomoći će da se osoba osjeća bolje i možda manje nervozno prije bilo kakvog zahvata. U čekaonici također možete izložiti brendirani materijal, kao i opcije za najmlađe kao što su igraonice ili posebne stolice i stol za dječake i djevojčice.

Recepcija je idealno mjesto za brendiranje same klinike i ovo je mjesto koje treba ulijevati osjećaj dobrodošlice. Šarac Bela namještaj radi i pultove različitih asimetričnih oblika po mjeri koji će poslužiti u svakom prostoru bez obzira na dimenzije. Ovakvi pultovi mogu biti brendirani ili rađeni od materijala po želji što može već nagovijestiti dizajn cijelog prostora unutar klinike.

Medicinski namještaj može poprimiti razne oblike i bitno je da bude funkcionalan, ali ujedno može biti nešto po čemu će se vaša klinika izdvojiti. Birati pravi namještaj znači i investirati u svoju kliniku na dugi niz godina.

Namještaj po Mjeri – Stomatološka Ordinacija

S obzirom na dugotrajna sjedenja i preglede koji su česti, stomatološka ordinacija treba biti što udobnija za pacijenta i doktora. Namještaj koji se prilagođava prostoru, ali i osobama odgovor je za uređenje svake ordinacije. Uz to, namještaj treba imati opciju integracije medicinskih uređaja potrebnih za rad.

Upravo zbog svoje funkcionalnosti i prilagodljivosti namještaj po mjeri za klinike i ordinacije pruža spoj svega što vam je potrebno. Ako se pitate kako će namještaj izgledati u ordinaciji, dobro je izabrati i 3D vizualizaciju. Uz 3D crtež puno ćete lakše vizualizirati sve što vam je potrebno, a i unijeti promjene na licu mjesta. Ovo je izuzetno važno za sve manje prostorije koje zahtijevaju najbolje iskorištavanje prostora. Uz 3D vizualizaciju lakše ćete sebi predočiti sve ideje, a i poigrati se. Uz samo par klikova mišem možete napraviti velike promjene i odmah donijeti odluku. To ne samo da će uštedjeti vrijeme, nego i novac, a znat ćete kakav finalni izgled vas zaista očekuje.

namještaj po mjeri klinike

Uz to, 3D vizualizacija će vam zaista istaknuti prednost prilagodljivosti namještaja po mjeri. Bez obzira s kakvim dimenzijama prostora imamo posla u ordinaciji, namještaj koji se radi po mjeri prilagodit će se savršeno. Nećete se morati brinuti oko neiskorištenog prostora, a i stomatološka ordinacija će biti prohodna, funkcionalna, ali i prozračna.

Namještaj po Mjeri za Beauty Studio

Svaki studio ljepote također može pronaći mnoštvo benefita u izradi namještaja po mjeri. Ovakav namještaj savršeno će se prilagoditi svim tretmanima, od masaža i tretmana lica, pa sve do beauty tretmana kao što su pedikure i manikure. Razlog se krije u izradi savršeno prilagođenih ergonomskih, funkcionalnih i estetskih privlačnih stolica i stolova. Uz namještaj po mjeri osim što možete sve prilagoditi sebi i onome što je potrebno, možete značajno utjecati na dizajn interijera.

Tako namještaj po mjeri za beauty studio može značiti korištenje sličnih materijala kako bi cijelo uređenje bilo ujednačeno. To će odavati dojam tihog luksuza, vaši posjetitelji će se odjećati ljepše i ugodnije. Upravo su ovo opisi koje bi htjeli da svi vaši zadovoljni kupci koriste tijekom preporuke beauty studia. Osim uređenja glavnih prostorija u beauty studiu i ovdje može biti od velike važnosti uređenje čekaonice. Uz udobne stolice, kauč ili fotelju možete osigurati da i čekanje na njihov termin bude što ugodnije.

namještaj po mjeri klinike

Kao što su važne stolice i stolovi, važni su i kabineti za odlaganje stvari. Beauty studio nerijetko zahtjeva mnoštvo mjesta za skladištenje, pa izrada prilagođenih polica i ormara može biti dobra investicija. Ugradbeni ormari najbolji su odgovor s obzirom da su elegantno rješenje, a omogućuju skladištenje mnoštvo uređaja i dodataka.

S obzirom da se u beauty studiu često koriste ulja, voda, lakovi i slični dodaci koji mogu stvoriti mrlje, važno je da je namještaj po mjeri lagan za održavanje. Ovdje je izuzetno važno obratiti pažnju na materijale, kao i odabir najkvalitetnijeg namještaja koji će izdržati stalni protok posjetitelja beauty studija.

Pultovi za klinike, ordinacije i studija ljepote

Nerijetko upravo ordinacije, klinike i beauty studio imaju potrebu za kreiranjem pultova. Oni su idealni za postavljanje na samom ulazu na recepciji. Osim toga, mogu biti korišteni na različitim odijelima ako je riječ o većoj klinici. Kako biste kreirali pult koji će se savršeno uklopiti u uređenje, važno je da bude rađen po mjeri. Šarac Bela izrađuje i ovakve pulteve imajući na umu vaše želje i koristeći najkvalitetnije materijale. Tako se postiže maksimalno iskorištavanje prostora, profesionalan izgled i uklopljenost u uređenje ostatak prostora.

Šarac Bela Namještaj po Mjeri

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

namještaj po mjeri klinike
Uređenje apartmana u Šarac Bela potpisu

Kad je u pitanju namještaj po mjeri, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts