fbpx

Namještaj po mjeri za regiju kao što je Hercegovina je izuzetno uobičajen odabir. Sve veći broj domova svoje uređenje uljepšava ovim namještajem. Razlog se krije u nenadmašivim prednostima izrade namještaja po mjeri. Ovakav odabir vaš dom čini savršeno prilagođenim vama. Od same funkcionalnosti pa do estetike, namještaj po mjeri i Hercegovina savršeno funkcioniraju jer je sve moguće personalizirati. Tako vaš dom dobiva na osobnosti, ali i odolijeva testu vremena.

Sigurni smo da ste u ovom članku upravo zato što vas zanima ova tema. Kreirali smo ovaj vodič koji će vam otkriti zašto je namještaj po mjeri idealan odabir za svaki interijer. Uz to, osvnut ćemo se i na gradove u kojima je dostupan namještaj po mjeri u Hercegovini. Od većih do manjih gradova, Šarac Bela može kreirati, dostaviti, ali i instalirati vaš namještaj po mjeri za svaki Hercegovina grad.

Tako će i vaš interijer, bez obzira je li riječ o vašem domu, apartmanu ili vili za najam, dobiti svoj savršen namještaj. Za početak, važno je odrediti koji stil volite i što želite da vaš dom poručuje. Nakon toga, potrebno je sagledati prostor iz svih uglova i uraditi mjerenje i određivanje dimenzija. Tako ćete lakše odrediti sve ostale stavke i odgovoriti na pitanje što sve može biti dio vašeg doma. Manje kuhinje možda neće imati prostor za kuhinjski otok, ali možda možete dodati zanimljive komode u vaš dnevni boravak. S druge strane, namještaj po mjeri vam može pomoći da optimizirate prostor i učinite da se sve savršeno uklapa.

greške u uređenju kuhinje
Uređenje u Šarac Bela potpisu

Namještaj po Mjeri Hercegovina – Savjeti

U tekstu smo spomenuli kako je bitno odraditi određene pripremne korake kako biste uredili dom po svojoj mjeri. Od mjerenja i određivanja stila pa sve do detalja kao što su boje i materijali, mnogo toga treba preći za uređenje. Kako se ne biste izgubili u procesu, u nastavku otkrivamo koji su još koraci potrebni da kreirate svoj dom iz snova.

1 – Odaberite svoj stil uređenja

Prije nego napravite bilo koju odluku, dobra je ideja na papir zapisati ili spremiti fotografije interijera koji vam se sviđaju. Od unutarnjeg do vanjskog uređenja, svi elementi trebaju biti uključeni u prve skice kako biste bili sigurni da ste kreirali interijer u kojem jedva čekate početi živjeti.

Danas postoje brojni stilovi, od minimalističnih do shabby chic i retro interijera, lako ćete se pronaći u jednom ili kombinaciji više njih. Svaki stil dolazi sa svojim specifičnim obilježjima koji uljepšavaju dom i čine dio vašeg karaktera. Ako više volite jednostavne boje, organske materijale i minimalizam, tada vam skandinavski stil može izgledati privlačno. S druge strane, ako volite unijeti mnoštvo detalja, dekora, šarenih boja i dodatke iz ranijih vremena, tada rustikalno uređenje doma može biti pravi odabir. Definiranjem onoga što je vama najvažnije, lakše ćete se opredijeliti za određeni stil.

Važno je razmišljati i o eksterijeru. Kako je jednako važno da vaš dom bude topao i lijepo uređen, vaša terasa ili eksterijer zaslužuju svoj šarm. Namještaj po mjeri za mjesto kao što je Hercegovina s toliko sunčanih dana definitivno može biti prilagođen i za uređenje vanjskog dijela kuća ili terase u stanu. Tako i tijekom toplih mjeseci možete uživati u zrakama sunca, ugodnom zraku i sve to uz udoban dizajnerski namještaj.

namještaj po mjeri Hercegovina
Uređenje u Šarac Bela potpisu

Naravno, ako se ipak ne možete odlučiti, dobra je ideja i spojiti nekoliko stilova. Nekada pravila uređenja mogu postojati da se krše, pa tako pomirdbom dva stila imajući na umu balans možete kreirati jedinstven dom. Tako vaša soba može biti minimalistična, ali uz jedan naslonjač koji se ističe autentičnom bojom ili materijalom. S druge strane, možete imati dom koji je nevjerojatno rustikalan, ali vaša kuhinja moderna uz par rustikalnih detalja.

2 – Uradite mjerenja i procjene

Kako bi vaš dom bio skladan i funkcionalan, mjerenje će mnogo značiti u procesu. Tako posvetite dosta vremena na ovaj dio i osigurajte da majstori urade potrebna mjerenja. Uz dužinu i širinu, važna je visina, ali i dubina za određeni namještaj. Kako biste se pobrinuli za prohodnost i lagano kretanje po domu, važno je usmjeriti se na raspored elemenata u prostoru. Ovo je izuzetno važno i ako imate malenu djecu i ljubimce. Uz to, računajte na način grijanja/hlađenja jer će to značajno utjecati na položaj namještaja. Osim što je mjerenje važno za pozicioniranje namještaja, ono može stvoriti razliku i kad su u pitanju visine prozora primjerice ili raspored rasvjetnih tijela.

Kad imate dvojbu što će najbolje izgledati u vašem domu i kako sve rasporediti, dobra je ideja odluku napraviti uz pomoć 3D vizualizacije. Ovaj proces uključuje kreiranje 3D crteža vašeg prostora koji na slikovit način rekreira sve što vam je potrebno. Od postavljanja namještaja pa sve do promjene boje zidova, uz 3D vizualizaciju ćete lakše donijeti odluku jer stvari možete personalizirati samo uz par klikova mišem. Šarac Bela tim uz izradu namještaja nudi i uslugu 3D vizualizacije koja vam dugoročno može uštedjeti vrijeme i novac. Ako preduhitrite uz 3D crteže izazove koji se mogu javiti kasnije radite odlične odluke koje na drugi način ne biste mogli vidjeti i donijeti.

3 – Izaberite kvalitetan namještaj po mjeri za Hercegovina regiju

Kad želite da vaš interijer odiše karakterom važna je mogućnost personalizacije. Ona vam pomaže da učinite dom potpuno svojim i da se namještaj po mjeri savršeno prilagodi vašem ritmu života. Bez obzira kakve neugodne kuteve imali u domu ili ako želite maksimalno iskoristiti prostor u visinu, to možete zahvaljujući izradi namještaja po mjeri. On se radi tako da se savršeno prilagođava dimenzijama vašeg prostora. Šarac Bela namještaj po mjeri također koristi najkvalitetnije materijale pri izradi.

namještaj po mjeri Hercegovina

Tako će tkanine za vaš tapecirani namještaj po mjeri ostati postojane, a drveni namještaj će izdržati dugi niz godina. Ovakvu investiciju u namještaj za vaš dom dodatno uljepšava činjenica da Šarac Bela u svojoj ponudi osim što izrađuje namještaj po mjeri, radi i dostavu i instalaciju namještaja. Tako možete računati na narudžbu namještaja u bilo koji grad u Hercegovini i dalje jer radimo:

  • Namještaj po mjeri Čitluk
  • Namještaj po mjeri Mostar
  • Namještaj po mjeri Čapljina
  • Namještaj po mjeri Međugorje
  • Namještaj po mjeri Ljubuški
  • Namještaj po mjeri Grude
  • Namještaj po mjeri Široki Brijeg
  • Namještaj po mjeri Posušje
  • Namještaj po mjeri Tomislavgrad
  • Namještaj po mjeri Livno
  • Namještaj po mjeri Trebinje

Bez obzira u koji grad Hercegovine želite naručiti svoj namještaj, to neće biti izazov. Nakon izrade namještaja, Šarac Bela ga dostavlja na vašu kućnu adresu. Zatim kreće instaliranje i postavljanje, a nakon toga godine uživanja u neodoljivo uređenom interijeru.

4 – Obratite pažnju na detalje

Šarolikost izbora namještaja po mjeri daje autentičnost izgledu vašeg doma. Pored toga, omogućava vam da kreirate točno onakav namještaj kakav ste željeli. Ako i pritom birate određene detalje koji dodatno uljepšavaju dom, možete stvoriti oazu kojoj ćete se rado vraćati svakog dana. Jedan od takvih detalja je i odabir rasvjetnih tijela. Najčešći odabir koji omogućava stvaranje tople atmosfere svakako je odabir više manjih toplih lampi te jednog velikog lustera. Ovako možete rasporediti svjetlost po prostoriji navečer i stvoriti ugodnu atmosferu.

Detalji mogu biti i dekori koje ćete postaviti na stolove, određene fotografije i slike kao i skulpure, cvijeće, knjige i drugo. Upravo će ovakvi dekori otkriti više o vašem karakteru, dat će posebnost interijeru i učiniti da se osjećate kao kod kuće. Ovo je za mnoge jedan od najljepših procesa uređenja koji zapravo nikada ne prestaje. Kroz cijeli život možete mijenjati određene detalje i dodati nove kao uspomenu.

Šarac Bela Namještaj po Mjeri Hercegovina

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

Uređenje u Šarac Bela potpisu

Kad je u pitanju namještaj po mjeri, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts