fbpx

Interijer Trendovi za 2025. Godinu Koje Ćete Htjeti Znati

interijer trendovi 2025

Interijer trendovi za 2025. godinu nagovještavaju nešto sasvim novo i nešto dobro poznato. Bez obzira jeste li više osoba koja se okreće dobrom retro uređenju ili volite dodati moderne detalje, ove trendove ćete htjeti znati. Od fokusa na funkcionalan eksterijer pa sve do boje godine, ovaj vodič donosi najbolje prognoze. Koji će interijeri zavladati domovima, apartmanima, vilama i magazinima već se pokušava otkriti. Tako mnogi pokušavaju odgnetnuti već sada koji će stil biti glavna tema interijer razgovora kroz 2025. godinu. S obzirom na naznake futurizma u baš svakoj umjetnosti, tako i interijer nalazi svoj način kako ugostiti tech, ali zadržati toplinu uređenja doma.

interijer trendovi 2025

Hoće li iz mode izaći visoki stropovi i štukature? Je li moderni klijenti danas radije biraju retro ili moderni namještaj? Hoće li neka boja osvojiti interijer svijet? Vrijeme je da saznamo.

Koji nas Interijer Trendovi Očekuju u 2025. Godini?

aterijali i nježne teksture koje bude savršen ASMR postat će glavni orijentir pri odabiru namještaja. Ako vam odmah na pamet pada tapecirani namještaj, niste u krivu. Sve veći fokus bit će na udobnosti i njenom spajanju s funkcionalnosti. Tako vas ne treba iznenaditi ni dolazak otvorenih prostora koji su ured od kuće, kuhinja, trpezarija i dnevni boravak u jednom.

Sve veći izazov današnjice svakako je i ekološki problem koji se mnogo tiče i uređenja domova. Samim time, mnogi zaljubljenici u restaurirane komade razveselit će se kad pročitaju da interijer trendovi za 2025. godinu uključuju i snažan povratak restauracije. ‘Sam svoj majstor’ i koncept recikliranja više su od fenomena u novoj godini, sada su gotovo norma. Buđenje novog života u usnulom komadu namještaja učinit će ga centrom svake prostorije, posebno dnevnog boravka. Da, da, sofe, kauči, kutne garniture i namještaj s predznakom udobno i opuštajuće osvaja sve milenijalce i njihove domove.

Svi ljubitelji tehnologije u 2025. će naći i način kako je inkorporirati u dizajn doma bez nametljivog i pretjerano futurističkog izgleda. Sve su popularniji televizori koji izgledaju poput umjetničkih okvira, zvučnici sa besprijekornom integracijom u zidove… Pitanje je samo koje funkcionalnosti sve želite da vaš moderni dom posjeduje.

Sada je vrijeme za detalje i savršen trenutak da otkrijemo sve pojedinosti koje nam donose interijer trendovi u 2025. godini!

1 – Diskretni tehnološki uređaji bit će izuzetno traženi

Kad razmišljate o tehnološkim uređajima, oni će postati sve češća postavka interijera. Od dnevnog boravka do kućnog ureda, naglasak na najmodernijoj tehnologiji bit će cilj uređenja domova u 2025. godini. No, važno je napomenuti da oni sada dolaze u pročišćenom, minimalističkom izdanju. Iako će postati možda i centralni dijelovi prostorije, neće svojim dizajom i nametljivošću krasti glavnu riječ u interijeru. Naprotiv, najnoviji tehnološki uređaji kreirani su kako bi se savršeno uklopili u ambijent, dopušajući vam da savršeno ispoljite svoju kreativnost tijekom uređenja. Tako ne morate za stil žrtvovati savršeno olakšanje koje pružaju tehnološki uređaji. Oni sada mogu raditi za vas tako što će vam pomoći u optimizaciji prostora, uštedi vremena ili jednostavno, ljepšem iskustvu kod kuće.

interijer trendovi 2025

2 – Naglasak na senzornom iskustvu uređenja doma

Po prvi put u dosta godina, senzorna iskustva dobivaju svoj primat. Odsad ćete sve češće u domovima sretati tkanine koje će vas pozivati da ih dodirnete. Mekani tapecirung ili reljefni motivi zavjesa definitivno će biti samo uvod u ovo višesenzorno iskustvo uređenja doma. Interijer trendovi za 2025. godinu stavit će fokus i na miris, tako da domovi uvijek bude određene uspomene zahvaljujući olfaktornom iskustvu. Dodatno doprinose i teksture zidova, kao i sve češća uporaba drvenog namještaja. Zajednički vaš dom može služiti buđenju osjetila zbog čega se možete osjećati bliže svom domu i iskustvo boravka u njemu učiniti istinski posebnim i svojim.

interijer trendovi 2025

3 – Udobnost prije estetike?

Ako pripadate timu koji se nakon dugog dana samo želi odmoriti na svom kauču, interijer trendovi za 2025. godinu vam se smiješe. Naime, velike udobne fotelje u koje možete zaroniti, prostrani kauči i garniture predstavljaju najtraženije komade. Osim što pružaju maksimalnu udobnost, ovi komadi savršeni su za velike obitelji, a i kada želite ugostiti dosta ljudi u svom domu. Savršeni su za sve lagane jesenske noći unutra kada pada kiša ili zimske dane kad sve što želite je ušuškati se i gledati seriju. Taj nostalgični osjećaj ono je što je ovaj trend stavilo na radar. Iako ovaj trend ne prestavlja neku revoluciju, bacanje estetike u drugi plan nešto je neočekivano za 2025. godinu. No, to ne znači da ne možete imati oboje. Saloni namještaja kao što je Šarac Bela rado će kreirati namještaj po mjeri koji spaja udobnost, funkcionalnost i savršeno se prilagođava vašem domu. Sve što trebate je kontaktirati nas ovdje i saznati sve o našoj ponudi.

interijer trendovi 2025

4 – Investiranje u namještaj koji traje ili restauracija

Kako smo spomenuli u uvodu, osvještenost o zaštiti okoliša sigurno će ostaviti svoj otisak i na načinu na koji pristupamo odabiru namještaja. Investiranje u komade koji su dugovječni, kupovanje/nasljeđivanje namještaja i restauracija postat će itekako čest izbor za uređenje doma. Kad su u pitanju interijer trendovi za 2025. godinu namještaj će biti rađen i biran da traje dugi niz godina. Takav namještaj rađen je od prirodnog drveta, nerijetko je rađen po mjeri ili su iskusni znalci restaurirali starije komade namještaja i dali im novi sjaj. Ovakav pristup kupovanju i održavanju namještaja predstavlja održivo gledanje na opremanje doma. Čak i ako razmišljate o preuređenju, korisno je opskrbiti se namještajem koji će služiti vas i generacije iza godinama i pritom ne ostavljati ogroman trag na okoliš.

5 – Otvoreni plan uređenja ostaje

Iskoristivost prostora globalni je izazov u velikim zgradama s mnoštvo malih stana. Stanovi od 30 kvadrata ne ostavljaju puno izbora nego optimizaciju prostor kako bi sve prostorije u domu bile funkcionalne, a prostor protočan. Tako otvoreni plan ostaje jedan od najčešćih i trendy izbora kad su u pitanju interijer trendovi za 2025. godinu. To nije iznenađujuće s obzirom da su sve popularniji oblici rada od kuće, kao i funkcioniranja u prostoru koji spaja nekoliko prostorija u jednu. Kuhinja i trpezarija u jednom ili trpezarija i dnevni boravak u jednom omogućavaju bolje iskorištavanje prostora bez suvišnih zidova.

interijer trendovi 2025

Otvoreni prostor znači i biranje multifunkcionalnog namještaja koji će omogućiti maksimalnu optimizaciju. Tako će se sve češće birati namještaj koji je sklopiv, polica koja je ujedno stol, kao i mnogi drugi trikovi za male prostore.

6 – Koja je boja 2025. godine?

Za svaku godinu jedna boja uvijek dobije svoje mjesto u interijerima. Ako nagađamo za 2025. godinu, to će svakako biti – ZELENA. I kad kažemo zelena, mislimo na sve nijanse, a njihova primjenjivost je nevjerojatna jednom kad krenete uređivati dom. Od boje zidova koji mogu poprimiti zagasite zelene nijanse preko zelene kuhinje pa sve do odvažno zelenih pločica u kupatilu, opcija je mnogo. No, jedno je sigurno, zelena i interijer trendovi za 2025. godinu bit će ujedinjeni da kreiraju savršenu oazu u vašem domu.

Zelena boja može se magično transformirati i postati dio namještaja na mnoge načine. Od sofe u mint nijansi zelene preko zagasito zelenog tepiha koji se gotovo prelijeva u sivu, neće biti težak zadatak dodati zelenu u interijer. Ona unosi mir, pozitivnu energiju kao i nevjerojatnu prirodnost koja gotovo čini da ste osjećaj prirode uspjeli probuditi u domu. A kome to nije cilj?

Šarac Bela Namještaj po Mjeri Hercegovina

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

Uređenje u Šarac Bela potpisu

Kad je u pitanju namještaj po mjeri, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts